Termeni si conditii de utilizare a serviciilor alfalist.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Accesul si utilizarea site-ului alfalist.ro, denumit in continuare Alfalist, sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Alfalist este un motor de cautare. Indexeaza o multitudine de articole de pe diverse site-uri romanesti, denumite in continuare furnizor, si ofera utilizatorilor posibilitatea de a cauta in mod inteligent printre acestea.
Informatiile prezente pe acest site provin de la furnizor, sunt publice si nu sunt create de Alfalist. Pot contine anumite erori sau greseli ortografice.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Alfalist nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
Alfalist nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor cuprinse in acest site.
Alfalist nu poate fi tras la raspundere pentru informatiile prezente pe site.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere.
Continutul acestui website este oferit gratuit, cu scop informational, nefiind insotit de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.
Alfalist contine cate un link catre furnizor pentru fiecare articol indexat. Acest link poate fi redirectat initial pentru a aduna anumite statistici.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Alfalist nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o anumita perioada de timp, din orice fel de motive.

INCHEIEREA ACORDULUI

Alfalist isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.