Rochie 7017

Rochie cu maneca lunga confectionata dintr-un material foarte elastic. Provocatoare si senzuala, indrazneata si ispititoare cu o lenjerie speciala, marca ReneRofe. Special creata pentru o femeie deosebita!

74 RON cumpara via just4girls.ro

Bodystocking 7015

Bodystocking marca Rene Rofe decupat in zona intima confectionat dintr-un material foarte elastic. Sexy si provocatoare cu aceasta lenejerie incendiara marca ReneRofe. O alegere perfecta pentru o femeie indrazneata si seducatoare.

69 RON cumpara via just4girls.ro

Bodystocking 7012

Bodystocking confectionat dintr-un material elastic decupat in zona intima. O lenjerie marca ReneRofe incendiara! Sexy! Absolut senzuala! Una dintre cele mai provocatoare alegeri pe care ai putea sa le faci pentru o noapte unica!

74 RON cumpara via just4girls.ro

Lenjerie intima 512086

Chemise si chilot tanga confectionate din microfibra cu detalii din satin.

121 RON cumpara via just4girls.ro

Lenjerie intima 512041

Chemise negru confectionat dintr-o dantela fina, ce subliniaza cu delicatete liniile corpului si chilot tanga asortat. Finetea dantelei relifeaza senzualitatea acestei lenejerii, in timp ce croiala indrazneata provoaca si ispiteste. Alege sa fii irezistibila cu o lenjere speciala, marca ReneRofe!

133 RON cumpara via just4girls.ro

Chilot tanga 1028

Chilot confectionat din dantela fina decupat sexy intre picioare accesorizat cu fundite din satin. Sexy si feminin, elegant si provocator. Un detaliu de rafinament si senzualitate de la ReneRofe care nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeii moderne. Poate fi purtat cu accesorii pentru sani di...

46 RON cumpara via just4girls.ro

Lenjerie sexy 532025

Set format din sutien si chilot tanga cu fusta mini atasata si portjartier ajustabil confectionate din voal fin cu detalii din volane. Sexy, incendiar de pasionala si de cuceritoare cu o lenjerie creata special pentru o femeie moderna si stilata. O provocare marca ReneRofe!

133 RON cumpara via just4girls.ro

Lenjerie intima 512020

Chemise decupat sexy la spate si chilot tanga confectionate din voal fin cu terminatii din dantela. O ispitire senzuala si fina, provocatoare si incendiar de sexy. Lenjeria ReneRofe este o adevarata promisiune pentru o noapte senzationala in doi!

146 RON cumpara via just4girls.ro

Rochie 7029 black

Rochie mini marca Rene Rofe confectionata dintr-un material fin, usor elastic.

128 RON cumpara via just4girls.ro

Rochie 7027 black

Rochie mini decupata marca Rene Rofe confectionata dintr-un material fin, usor elastic.

101 RON cumpara via just4girls.ro
1 2 3 4 ... 12 13 14 15