Minnie cu Ratusca

Clementoni Minnie cu Ratusca

60 RON cumpara via toyz.ro

Casuta cu Forme

Clementoni Casuta cu Forme

87 RON cumpara via toyz.ro

Zornaitoare Cheite

Clementoni Zornaitoare Cheite

31 RON cumpara via toyz.ro

Minnie Primul Meu Telefon

Clementoni Minnie Primul Meu Telefon

68 RON cumpara via toyz.ro

Laptop Minnie 20 Activitati

Clementoni Laptop Minnie 20 Activitati

237 RON cumpara via toyz.ro

Bormasina interactiva CLEMENTONI Baby

Cu diferite functii mecanice si audio distractia va fi garantata pentru cei mici! Apasarea butonului activeaza miscarea capului bormasinei si efecte sonore amuzante. Imbunatateste dexteritatea coordonarea perceptia vizuala si auditiva.

54 RON cumpara via dpap.ro

Cleste interactiv CLEMENTONI Baby

Un instrument interactiv si amuzant cu multe activitati si efecte sonore. Jucaria functioneaza ca un cleste real: se inchide si se deschide. Stimuleaza dexteritatea manuala perceptia vizuala si auditiva.

54 RON cumpara via dpap.ro

Jucarie rotativa CLEMENTONI Baby

Stimuleaza functiile locomotorii si ii ajuta pe cei mici sa descopere relatia dintre cauza-efect. Strange din ciupercuta si priveste cum se invart animalutele din carusel. Jucaria viu colorata va capta cu siguranta atentia celor mici.

74 RON cumpara via dpap.ro

Oglinda interactiva CLEMENTONI Baby

O jucarie interactiva si distractiva ce ii va incanta pe cei mici. Datorita butoanelor in forma de fluture si floare jucaria scoate sunete distractive atunci cand acestea apasate. Jucaria imbunatateste dexteritatea manuala coordonarea si perceptia vizuala. Are de asemenea functia ""Incearca-ma"".

54 RON cumpara via dpap.ro

Uscator de par interactiv CLEMENTONI Baby

O jucarie interactiva si distractiva cu efecte sonore amuzante ce ii va incanta pe cei mici. Jucaria imbunatateste dexteritatea manuala coordonarea si perceptia vizuala. Are de asemenea functia ""Incearca-ma"".

54 RON cumpara via dpap.ro
1 2 3 4